Cevap: Geri döndüm! :) sadece kafam karışık... geçmişinden özgürleş telkini dinlediğimden midir nedir, anılarda aklım sürekli... eski sevgilimin bana yaşattığı travmaları tekrar tekrar yaşıyorum.. aynı hislerle hem de bir gram hafiflememiş... aynı şiddette... sonra bunları bana yaşatan bir insan beni nasıl sevmiş olabilir diyorum haklı olarak... ama bu insan canı gibi sevdiği kız kardeşine de aynı şiddette üzüntüler yaşatabilmiş bi insan bunu unutuyorum... ben ona gerektiği gibi tepki gösteremediğim için benden de yüz bulmuş bir insan, ne yaparsa yapsın beni kaybetmeyeceğini düşünmüş bi insan... bunu da unutuyorum..
bir insanı hayatından çıkarmak onu sevmekten vazgeçmek de değil... bunu da kendimden biliyorum... zihnim bana oyun oynuyor sadece...
ne giyersek o oluyoruz hakkaten, düşüncelerimiz bizim giysilerimiz... bu saatten sonra didiklemek, sonuçlar çıkarıp durmak da bana fayda sağlamayacak...
şimdi ben kendimi bütün bu düşüncelerden sevgiyle özgür bırakıyorum...
geçmiş deneyimlerimi sevgiyle özgür bırakarak gelecekte daha güzel daha olumlu deneyimler yaşamaya niyet ediyorum...
hayatımda saf sevgiyi ve aşkı tezahür ettiriyorum...
kalbimin kapılarını yeni bir sevgiliye ardına kadar açıyorum...
beni mutlu edecek ve benim mutlu edeceğim insanı hayatıma çekiyorum...
evren beni mutlu edecek kişi ile beni kolaylıkla bir araya getiriyor..
ben bir aşk mıknatısıyım...
ben aşk'ım..
bu aşkı deneyimlememe izin verdiği için evrene teşekkür ediyorum..
kendime ettiğim tüm haksızlıklar için kendimden özür diliyorum ve kendimi bağışlıyorum...
bütün geçmiş deneyimlerimi şu dakikada sevgi ile bağışlıyorum ve özgür bırakıyorum...
yenilikleri yaşamaya hazırım ve evren aradığım yenilikleri bana getiriyor...
evrensel aşk'ın içinde bedenimi, ruhumu ve zihnimi özgür bırakıyorum ve aşk beni kendine doğru çekiyor..
beni arayan, beni mutlu edecek, mutlu edeceğim o insan aldığım her nefesle bana doğru çekiliyor ve aldığım her nefes bizi birbirimize an be an daha çok bağlıyor...
arkadaşlar aşk hayatı kötü gidenlere olumlama gibi oldu kendim yazdım, inanın daha yazarken rahatladım...
bu site bana bunu yapmayı öğretti, tökezlesem de düşsem de kalkıp yoluma devam edebilmeyi, güçsüz hissettiğim anlarda gücümü kendi içimde düşüncelerimde bulmayı öğretti... =)
herşey her gün daha iyi oluyor.. =) gün içinde kendinizi kötü hissederseniz derin nefesler alarak bunu içinizden bi kaç kere tekrarlamanız bile, enerjinizi geri kazanmanıza yardımcı olacaktır
bir tuvalet molası verin ve ayna karşısında gülümseyerek, gözlerinizin içine bakarak yapın..
değişimi göreceksiniz...
göreceğim.. görüyorum...
bu aralar dalgalanmalar yaşıyorum ama bunu farkındalığımla gün be gün aşıyorum, inanıyorum... herşeyi çok içime attım, hele de bu siteye geri döndüm diye o başlığı atmadan önce...şimdi yüzeye çıkıyor bazı şeyler ama kabullenip yoluma devam etmeyi öğreneceğim, öğreniyorum...
bir insanı sevmekle başlar ya herşey... onun bir adım gerisinde kendini sevmek var... kendimi her halimle sevmeyi öğreniyorum.. kendimi her halimle seviyorum... dalgalansam da durulsam da koşup koşup yorulsam da seviyoruuummmm!!!! |