Cevap: selocanın günlüğü:)) akşam akşam beni de rahatlattı yazdıkların hepsi çok umut verici hepsi çok içtenn..tüm sıcaklığını hissetim gerçekten..yazdıkca kendi içindekileri daha net göreceksin..ama çekirdek inanç çalışması yaptırmanın faydası olacaktır çünkü yaptıranlar hiç beklemedikleri şeylerle karşılaşıyor ve temizlediklerini söylüyorlar..
öncelikle değişime bu kadar istekli birinin amacına ulaşmaması için hiçbir sebep olamaz..en kısa zamanda istediğin hayatı yakalayacağına eminim ..bu günlüğü ve başarı hikayelerini ilgiyle takip edeceğim..
telkinleri bırakınca ne oluyor..sanırım başaranın sen değil telkin olduğunu sanıyorsun .telkinleri bırakınca geçmişin yakana yapışacağını sanıyorsun ..bu burçlara inanlardada olur..sorumlukları burçlara yıldızlara bulurlar..ne yapmak gerekir kendine güvenmek gerekir..arındığın zaman arındığını kabullenmen gerekir..ama çekirdek inanç çalışmasını ihmal etme.bulmak çözüm olmuyor temizlemekte gerekiyor..sevgiler..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |