Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2011, 01:08 AM   #6 (permalink)
selo2951986
Teğmen

Tesekkür: 274
133 Mesajinıza toplam 457 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selo2951986 will become famous soon enoughselo2951986 will become famous soon enough
Standart Cevap: selocanın günlüğü:))

yazdıkların bende umut ışığı oldu,yeni bir şey farkettim sayende iyi varsın :)) yaşamımın sorumluluğunu telkinlere yüklemek.Loiuse Hay haklıymış ben yaşamımın sorumluluğu almıyorum, büyümek istemiyorum:)))bunuda senin sayende farkettim teşekkür ederim.aslında etkileri tam anlamıyla yok olmuyor dinleme sürecinde yaşadıklarımdan öğrendiğim şeyler bende kalıyor.tabi dinlerken olduğu gibi çok iyi hissetmiyorum kendimi.ama benzer olaylara dinlerken ve bıraktıktan sonra bakışım çok farklı oluyor.eski bilinçaltı kalıbıma döndüren şey belkide bu çekirdek inançlarımdır bilmiyorum.mesela suçluluk telkinini bırakınca içimde yine kızgınlıklar ortaya çıkıyor.ön yargı gözlüğünü takıyorum yine.kaşlarımıda çatmaya başlıyorum.içimde sanki öfke birikmiş ama neye kızdığımı henüz açık ve net bir şekilde ortaya koyamıyorum.bu konuda öğrendiklerim affetmekle ilgili ama affedip kendimi ve insanları oldukları gibi kabul etmek.ben kendimi farketmeden çok yargılıyorum ve diğer insanlarıda çok yargıladığımı farkettim.ama bunu bilinçli yapmıyorum her şey anlık oluyor, çabuk sinirleniyorum ama dışarı belli edemiyorum.sonra kafama takıp kızdığım konuyla ilgili aslında olmayan biçimlerde hayaller kurup tekrar tekrar kızıyorum ve içime atıyorum.ve şunu farkettim kızdığım konular hep bana yapılan haksızlıklar kimisi gerçek haksızlık kimisi benim alındığım haksızlıklar( aslında haksızlık değil tabi söylenen sözler benim sert egoma çarptığı için ben öyle algılıyorum).kendimi yeterince anlatabildim mi bilmiyorum ama bu aralar bu sorunlarım üzerine odaklıyım.ha bide şöyle bir durum var bunuda başlangıç filmini izledikten sonra farkettim:)) ben hayal kurduğumda güzel bir araba mesela lüks bir araba hayal ediyorum ve sonra birden bakıyorum ki birileri ona zarar vermeye çalışıyor bende onlara sert bir şekilde cevap veriyorum ya hep ya hiç düşüncesine göre:))) sadece araba hayal ederken değil beni diğerlerinin gözünde değerli yapacak hayaller kurduğum zaman, zarar vermek isteyenleride hayal ediyorum ki bunu farketmiyorum bile ve benim cevabım çok sert oluyor yine:))) kurduğum hayallerin ana fikrinide anlattıktan sonra dahada rahatladım:))) artık yatma vaktim geldi doldukça gelip dökerim yine içimi:)))
selo2951986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla