Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2011, 02:25 PM   #45 (permalink)
daktilo
Teğmen

daktilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daktilo is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Beni Oku! -pişman olmayacaksın.

belki evet. senin dediğin gibidir. ben kesinlikle düşüncelerime katılık koymamaya çalışıyorum artık.ama şu an gerçekten benim için erken bir safha bu.yani kader inancı ve beyin gücü olayı arasında bağlantı ve ya bağlantısızlık henüz çözüme kavuşamamış bir konu bence.
kesinlikle olumlu düşünceye ve ümitvar olmaya EVET!!!çünkü bunu zaten Allah bizden istiyor....ama aynı zamanda bizi fakirlik hastalık ve bir takım olumsuzluklarla deneyeceğini yine kendisi söylüyor.
çünkü insan olmamızı hatta insan değil KUL olmamızı şöyle özetliyorum ben :Eğer başına geleni çok güzel birşey olarak nitelendiriyorsan ŞÜKÜR edeceksin; eğer kötü birşey olarak görüyorsan SABREDECEKSİN olumlu düşünüp ümitvar olacaksın...
yanlış anlaşılmasın ben dini konular tartışmak için söylemiyorum bunları .bunlar beni bağlar . dediğim gibi beyin gücümü kullanıp para kazanmak ve buna benzer şeyler yapabilmeyi biraz tereddütle karşılıyorum.
ilerde mantığımı yatıştıran bir bilgi edinirde fikrimi değiştirirsem onuda belirtirim.sizlerle paylaşırım.
uzun tuttum ama şunu tekrar belirtmek isterim.Olumlu düşünmek ve telkinler işe yarıyor arkadaşlar...
hoşkalın.