01-02-2011, 12:19 AM
|
#6 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: beni yeniden aranıza alırmısınz :'( yardım edin... Alıntı: genco Nickli Üyeden Alıntı
Aramıza tekrar hoş geldin "Tanyeri" Kaygıları,endişeleri,şüpheleri rafa kaldırma zamanı. Su an tek düşüncen, karnında taşıdıgın meleğin sağlığı olmalı.Onun sağlıklı doğması senin ellerinde. Anne olacaksın,buna sevinmelisin ve onun yolunu gözleyip onun mutluluguna adamalısın kendini. O doğduktan sonra hayatın bambaşka olacak,düşüncelerin,fikirlerin,duyguların değisecek. Sana cok ihtiyacı olacak,onu hiç yalnız bırakma.Güçlü durmalısın ki,arkamda ailem, annem var diyebilsin. Hangi anne baba ister ki kendi yaşadıgı acılara ve kederlere yavruları da katlansın. Herşey onun için. Sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmeni,sağlıklı bir doğum gerçekleştirmeni yürekten diliyorum şimdiden. Allah sizlere bağışlasın yavrunuzu. | hoşbulduk genco... başta bebeği istemedigim olmuştu kaynanam yüzünden,eşim yüzünden.ama şimdi öldürseler beni ayıramazlar ondan.öyle heyecanlıyımki,dediğin gbi yolunu gözlüyorm.ama onun içinde endişeleniyorm ...umarım sosyal fobi onuda kötü etkilemez :( zaten bebeğimden utanıyorm.ne kdr zavallı,aciz bir annesi var.ona bu halde naı iyi bir annelik yapabılırım.insanların içine giricem diye parka bile götüremem onu...iyi dileklerin için teşekkr edrm.aminnn
__________________ |
| |