Cevap: MİNNETTARIM Ben , öncelikle buğünü isteklerimi proğramlamak için ayırmayı uygun buldum ve konu üzerinde uzun uzun düşündüm.. Birden fazla isteğim olunca önceliklerimi belirlemek çok zor oldu. Geçmiş hayatım sitedeki genel arkadaşların yaşadığı gibi zorluklar olumsuzluklarla doluydu, bu kısmı fazla uzatmak istemiyorum zira şu an benim için sadece geçmiş... benim için geleceğim ve şu an çok daha önemli... şimdi hayatımda hangi değişiklikler olsun istiyorum onları belirteyim....Boyum uzasın istiyorum ve bu isteğimin realitesininide anne olmadan yaşamak gibi bir isteğim var... Aslında anne olmak için yaşım geçmek üzere (40 yaşımı doldurmak üzereyim) bu durum beni çok kasıyor ama yüce RABBİM bana bir yol gösterecektir diye ümit ediyorum... çünki bebek yani hamileliğimle ilgili gelişimide sanki boyumun uzamasını çok istediğim için bilinçaltı olarak engellediğimi düşünüyorum...Bu konuda çok kararsız kaldım. Aslında bu yaşıma kadar boyumla ilgili olumsuz şeyler yaşamışım ama benim için başka şeyler daha önemliydi o yüzden çok takılmamıştı çünki yapacakta birşey yoktu zaten.... ama boyumu uzatabileceğim gerçeğine inandığımdan beri bunu çok ister oldum... Şu ana kadar da çalışmalarım oldu, fakat disiplin içerisinde yapamadım olmadı ... şimdi yazarken birşey düşündüm , ben anne olma isteğine 3 ay kadar daha erteleyip bu süreyi hiç aksatmadan yapacağım boy uzatma pratiklerine vereceğim... bu çalışmaları yaparken gebelik de gerçekleşirse bir problem oluştururmu bilemiyorum...Şu an fiziksel görüntümle ilgili isteğim için çalışacağım... Proğramım ise; günde bir yada iki defa meditasyonle gevşeyip imgeleme ve telkin yapacağım.... 21 gün 41defa niyet edeceğim ... her gün iki defa 41 kez nefes çalışması yapacağım... 21 gün dna imgelemeside yapacağım... bu proğramı herşeyden daha çok önemseyip bütün proğramımı buna göre düzenleyeceğim... bu işi daha hızlandırabileceğim yöntem ,yol, fikri olan arkadaşlardan da paylaşımlarını beklerim.... ve burada yaptıklarım , tecrübelerim ve gelişmelerim hepsini paylaşacağım İnşallah.... Sevgiyle kalın.... |