01-02-2011, 06:25 PM
|
#308 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhaba uzun zamndır gelmedim sana .vedalara koşuyorumdaaa . herşeyi ayarladık gibi dünn .yerimi begenmedim aslındaaa bunun içinn üzgunumm . bi ev arkadaşım varr daha tanışmadımm ama telde konuştukk . mutlu bir ev istiyorumm .herkesin görevlerini bilmesini seçiyorum .çalışacağım yere çokta yakınn ... ama dediğim gibi yerini hiç sevmedimmm . suçluluk yaşadımm hattaa orayı ben yazdım çünkü birsürü iyi yer dururkenn gidipp çok igrenç bi yeri yazdım yüksek bi puanım varken mecburmuş gibii offfffffffffffffffff kendimi affetmeyi seçiyorumm . güzel bir hayat diliyorum. elvedaa sevdiğim şehirrrr. elveda ailemm.. elvedaaa odamm ... elveda...... varlığımla bütün olarak gidiyorummm . aşkım kalbimdee sevdiklerimm yüreğimdeeee annemin küçükk masum kızıı artık gidiooo . bu gurett bi başkaa bu son çıkışım evdennnnn. yakıo içimm kavruluooo . hiç güzell olmayanbiryerde 1 yılımı geçirmeye gidiorumm . HER ELVEDA BİR BAŞLANGIÇTIRRRRRRRRR benim başlangıcım perşembeee günüüü .. sadece mutlulukk istiyorum ben seven mutlu insanlar istiyorummm . başarmayı seçiyorumm parayı seçiyorumm .. uzun bir suree gelemem belki sanaa ama bil günlüğümm seni asla bırakmıyorum en kısaa sürede evime net almaya çalışıcamm .sımsıkı sarılıorum sanaa bu maceradaa benim le olacaksınn . sırların en büyüğüsün sen sen en guzel en saf en şanslııı en mutlu en zeki en şık en zengin en hayırlısınn ev arkadsımı dediğim gibi hiç tanımıorumm umarımm iyi şeyler olur. rabbim beni tüm kötülerden koruuuuuuu
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |