Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2008, 09:05 PM   #46 (permalink)
selinarosa
Teğmen

Tesekkür: 24
67 Mesajinıza toplam 232 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinarosa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Rüya Tabirleri

Ben rüyalarımda sık sık aynı objeleri-mekanları vs görüyorum; psikolojik olarak bir yorum getirebiliyorum; ama sembolik olarak hiç fikrim yok! Sık sık merdivenler, asansörler, labirent gibi karmaşık ve çirkin binalar görüyorum... bir yukarı bir aşağı, koskaca binaların merdivenlerinden inip çıkıyorum, kayboluyorum, bazen yol o kadar daralıyor ki geçemiyorum, sıkışıyorum... eskiden bu binalarda ''ev'' dediğim yere, ya da anneme ulaşmaya çalışırdım; şimdi amaçsızca kayboluyorum en fazla çıkışı arıyorum... bazen de bu binalarda asansör de kalıyorum benim isteğim doğrultusunda çalışmıyor, ya yukarı ya aşağı hızla düşüp-çıkıyor...sık sık da deniz görüyorum, suya dokunuyorum genellikle temiz oluyor; fakat her zaman içine girmiyorum... aslında psikolojik olarak bu rüyaların anlamı açık: hayatım rezalet! :/ Ben çirkin binalarda kaybolmaktan, sıkışıp ileri gidememekten bıktım artık... özgür olmak istiyorum....
selinarosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla