01-02-2011, 08:08 PM
|
#22 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 225
31 Mesajinıza toplam 159 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Merhabalar.. Telefonla çekirdek inanç bulma konusu daha önceki msjımda söylediğim gibi beni çok heyecanlandırdı. Bugün Abdullah beyle telefonda görüştük. ilk başta telefonla böyle bir görüşmenin benim için faydalı olup olmayacağına karşı tereddütlüydüm. fakat konuşmanın sonunda tam olarak farkındalığım artmıştı kendime dair. bilmediğim, farketmediğim ne çok düşüncelerim varmış. nelerden nasıl etkilenmişim meğer.. öncelikle olumsuz duygularımın ve düşüncelerimin yok olması için cümlelerimi uyguluyorum. bu bir kaç gün boyunca devam edecek. sonra olumlamalarıma başlicam. bugüne dair en basit örneğim otobüse bindiğimde kollarım gergin değildi.önceden kollarımı sımsıkı tutardım. sanki dışardan bir tehlike varmış gibi. bugün o kadar rahattım ki.sanki evimde çalışma sandalyemde oturur gibi. üstüne bir de şoföre ''orta kapıyı açarmısınız'' die bağırdım bile evet bunu önceden düşünmesi bile benim kıpkırmızı olmam ver yerin dibine girmek istemem demekti.. daha yolun başındayım. olumlamalara geçtiğimde daha güzel gelişmeler olacağına inanıyorum.Abdullah beyin verdiği diğer ödevleri de uygulicam. çok güzel olacak çoookk!! kendimi tanıma,çekirdek düşüncelerimi ortaya çıkarma konusunda bana yardımcı olduğu için Abdullah beye çok çok teşekkür ederim. Şimdi Atakan beyin hazırlayacağı telkin cd mi bekliyorum.umuyorum ki korkularımdan,kaygılarımdan,zincirlerimden eser kalmicak :) bence herkes çekirdek inancını bulmalı bence.. |
| |