Cevap: selocanın günlüğü:)) Selocum yeni günlüğün hayırlı olsun.Kusura bakma zamanım yoktu günlüğünü geç görebildim.Günlüğünde çok güzel ve samimi ifade etmişsin.Okurken gerçekten çok keyif aldım.:)Söylediklerin doğru.Aynı sorunları yaşıyoruz.Tam anlamıyla kendi içimizde kabuğumuzu kıramamış durumdayız.Umarım hayatımızdaki sorunların üstesinden gelmeyi başarırız ve herşey gönlümüzce olur. Şimdiden çok ilerleme kaydetmişsin.Bu konuda Benden kıdemli sayılırsın.Ben siteyle tanışalı yaklaşık 2 ay oldu.:) Bu arada çekirdek inancı konusu ilgimi çekti. Merak ettim zamanım olduğunda bakmak isterim:) Senden öğreniceğim çok şeyler olucak:).Birde Louise Hay ismi hiç yabancı gelmedi.Üniversite sınavı zamanında Düşüncenin iyileştirici gücü kitabının yazarıydı.Okurken moralen beni çok rahatlatırdı.:) Bu suskunluk konusuna gelince bende aynı şeyleri yaşıyorum.Yeni insanlarla tanışırken kendimi kasıyorum.Fakat bu bence sosyal fobiden kaynaklanmıyor.Çünkü kendini çok güzel ifade etmişsin.Bana da aynı şeyleri anlatıyorlardı.Kendine güvenle alakalıymış.İnanki bende bu konuyu araştırıyorum ve yardım almaya çalışıyorum.Kısa sürede sorunlarımızın çözüleceğini umuyorum. Gelişimlerinin ve farkındalıklarının artması dileğiyle. :) |