Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Karavan abi nasıl güzel bir baba oğul ilişkisi çok sevindimmmmm...
Kilo konusunda konuşmak yerine onu spora teşvik edebilirsiniz. Oğlunuzu tanımadığım için tepkisini ve kırılma durumu hakkında hiçbir şey diyemiyorum . ( Ben de üniversitedi kilolu biriydim ve herkes ama herkes ailem ve arkadaşlarım hatta evlenme teklif edenler bile :) Zayıflamalısın diyorlardı ) Az ye , rejim yap deyip duruyordu herkes bana da , kilomu problem etmiyorum , kilomu problem edenleri hiç problem etmiyorum yanıtım oluyordu. Ve bana zayıfla dendikçe yemem artıyordu .
Bitirme tezi aşamasındaki iştahsızlık ve sporla çok zayıfladım. Bu sefer de ne kadar zayıfsın biraz fazla ye kilo al demeye başladılar .
Yani demem o ki yemekle ilgili söylemler ters tepebilir yapabilirsen spora yönlendir ki spora başladığında yemesine de dikkat edecektir gibi geliyor . Kolay gelsin inşallah zayıfladı filinta gibi delikanlı oldu haberlerini de en kısa zamanda alırız.
Sevgiyle kal... |
Güzel bacım ilgine teşekkür edrim.Geç cevabım için de özür dilerim.
Senin de dediğin gibi ters tepme durumunu göz önünde bulundurarak o konuya hiç girmiyorum.Sporla ilgilenmeye pek zamanı yok ilave olarak pek gönlü de yok.Şimdilik onunla daha fazla ilgilenmekten başka birşey yapamıyorum ama inanıyorum ki yakın zamanda olmasa da sevineceğin haberi verebileceğimi umuyorum.
İyiki varsın kardeşim.