Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2011, 10:41 AM   #169 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Karavaaaaaann,

Buradasın, gelmişsin inanamıyoruuuuummm. Çoook sevindimmmm. Hoşgeldin, oğlunu da getirmişsin harika gerçekten??? Ne kadar kalacak abi oğlunn???? Ne kadar mutlusundur kimbilir??? Biliyor musun bize evi ev yapanın içinde yanan ışıktan ibaret olmadığı, asıl içinde yaşayanlar olduğunu bir kez daha gösterdin.
O dört duvar seni oğluna kavuşturdu. Gerçekten her olayın altında hiç beklemediğimiz bir hayır çıkıyor.
Hayatınızın sevgiyle, mutluluklarla dolu geçmesini dilerim:))

İyi ki varsınız
Size kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
Bluepebbles canımsınnnnnnnnnnnn

Duygularını satırlarına o kadar güzel yansıtıyorsun ki okurken insanın içinin ısınmaması mümkün değil.

İnsan evinin yanmasından mutlu olmaz ama ben evimi kaybettiğime artık hiç üzülmüyorum.
Evimin yanmasından şu an yaşadığım güzelliklerin hayrı çıktı ve ben dediğin gibi çok mutluyum.
Başıma gelen herşeyden dersimi alıyorum.
Artık eskiye asla bağlı değilim.
Benim sıkı sıkı bağlı olduğum bana mutsuzluk veren herşeyimi güzel tanrım "Sen bırakmıyorsun ama ben seni sevdiğim için mutluluğun için bunları almak zorundayım" diyerek aldı.
Şimdi arkama bakmayı unutttum.Artık önüme bakıyorum.
Çok güzel dileklerin için sana çok teşekkür ediyorum.
Üç beş satırınla beni çok mutlu ettin.

Seni çok seviyorum.
Sevgi ile kucaklıyorum.
Gerçekten iyiki varsınız hepiniz.