Cevap: Reiki deneyimlerim mayıs 2008 de hayatımın en kötü anlarını yasadıgım,hayattan herseyden vazgecebilecek bir durumda oldugum berbat bir anda tesadüfen(ki daha sonra bunun tesadüf olmadıgını anladım)tanıstım.önce aklım mantıgım almadı reiki master ının anlattıklarını.ama o kadar caresiz bir zamandı ki bir cıkış bulmalıydım....insiye oldum o anı anlatmam mümkün değil havada ucuyor gibiydim gözlerimden yaslar aktı içime müthiş bir huzur doldu.ve 21 günlük arınma dediğimiz döneme girdim.bu dönemde cakralarımı acmayı öğrendim(emin olun cakraların kapalı olması fiziksel ve ruhsal saglıgımızı cok olumsuz etkiliyor) 21 gün bittikten sonra ilk kez anneme reiki verdim sırtında agrıyan noktaya dokunduktan 5 dk sonra elimde müthiş ısınma ve annemim hissetikleri inanılmazdı.enerji hepimizde var arkadaslar sadece kullanmayı bilmiyoruz.size tavsiyem mutlaka reikiyle tanısın ve reiki verirken,cakra acarken mutlaka dua okuyun inanılmaz huzur veriyor.reikiyi en cok sokakta gördüğüm yaralı hayvanlara yapmaktan hoşlanıyorum cünkü bir insana yaptıgınızda hasta agrısı gectiğinde çok şaşırıyor size övgü dolu sözler söylüyor ve bu da ister istemez ego sahibi olmanıza neden oluyor ki reiki de ego tehlikelidir.ben böyle durumlarda reiki verdiğim insana yorum yapmamsı konusunda önceden rica ediyorum....reiki yi ,insanlara,hayvanlara yararlı olmayı cok seviyorum :) |