Cevap: EVLİLİK VE BİLİNÇALTI Alıntı: renkli61 Nickli Üyeden Alıntı
ayy ne güzel yazıydı evlilik planları yapan birisi(ben tabii) için güzel bir yazıydı:)yakın da evlenceceğiz sevgilim olacak şahıs korkuyorum korkuyorum diyip duruyor kızlar korkar evlilikten benim bildiğim neden korkuyorsa artık bilmiyorum nasıl düzeltecem bilmiyorum o canavarla ben nasıl geçinecem onu da bilmiyorum.Etkili bir olumlama yapmam lazım galibasın. | Nikahta keramet vardır derler :)) Tabi her şey bu kadar basit değil. İki ayrı hayata sahip olan iki insan, bir sabah aynı evde uyanıyor. Artık tek ve ortak bir hayatı yaşamaya başlıyorlar. Burada önemli olan şey; paylaşılan ortak yaşamda çiftlerin birbirine yeteri kadar özerklik ve özgürlük tanımasıdır. Ama buradan herkes kafasına göre takılsın gibi bir sonuç da çıkartmayın. Muhtelen damat adayı, özgürlüğünün kısıtlanmasından korkuyor olabilir. Erkeklerin çoğunda vardır bu duygu. Ona böyle bir şeyin olmayacağını ispatlarsan bu korkusunu aşmasına da yardımcı olabilirsin. Selamlar, mutluluklar...
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. |