Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2011, 09:15 PM   #60 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Geri döndüm! :)

teşekkürler alice =) ben de denicem... suya bayılırım zaten... o negatif birikimin suyla akıp gitmesini seyrederken huzurlu hissedeceğim kendimi, eminim =)

2 gece önce eski sevgilimle 2 saatlik bir konuşma yaptık. Kalben değil ama mantıken doğru olanı yaptığımızı düşündüğünü söyledi, ayrılarak. ben de ona katılıyorum... o da kendince acı çekmiş, bir başka arkadaşıma da öyle demiş " ben artık öyle acı çekemem.."

tüm derslerinden geçmiş üstelik 3 tanesinden de en yüksek notlarla geçmiş... kafası karışıkmış o ana kadar ama notları yüksek yüksek gelince benimle olmamanın onun için daha iyi olacağını bi kez daha anlamış... arkadaşlar sizce de bu işte bir yanlışlık yok mu ya?? ben miydim gerçekten onun hayatını kötü etkileyen?? bacaklarından tutup aşağı mı çektim onu? asla böyle olsn istemedim ki...

onu başarısız görmeyi asla istemedim... sadece daha fazla yanımda görmeyi istedim... benim sorunum sadece benmle birşeyleri paylaşmaktan sürekli kaçıyo olmasıydı... yeri gelince erasmus partilere de bensiz gitmeyi bildi bu adam... ve ben dersleri bahane olarak gördüm haliyle çünkü isteyince herşeye birden vakit ayırır insan... ve hala ben seni ilk günden ayrıldığımız güne kadar sevdim diyebiliyo bana!!

seven insan yapmaz bunu dedim, paylaşmak ister dedim, yanında olmak ister sevdiğinin dedim... hayır bu seni sevmediğimi göstermiyo sadece bazı şeyleri tek başıma yapmak istediğimi gösteriyo ama sen anlayış göstermedn hiç buna dedi...

ne bu ya gene suçlu ben mi oldm şimdi? :S
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla