Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2008, 03:33 AM   #48 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

Standart Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır?

Alıntı:
dr.dolphin Nickli Üyeden Alıntı
eğer sizler burada bu istekleri evrenin karşıladığını ve evrenin cömert olduğunu düşünüyorsanız külliyen bir yanılgı

içersindesinizdir ki bu tamamen kandırmacadan ibarettir.

evet imgeleme yapalım ,güzel şeyler düşünelim, olumsuz düşünceyi kesinlikle dışarıda tutalım yalnız unutmayalım bizlere

istediğimizi verecek güç evren değil ALLAH tır.

secret belgeselindeki yanlış bir ifade bizleri daha da çelişkiye düşürebilir.belgeseldeki handikapı tekrarlayıp duranlar var.

Çok güzel yazmışsın dostum... Ama çekim yasası ile bahsettiğimiz farkındalıklar, makaleler ve okuduğumuz kitaplar asla dini ve felsefi düşünceler değildir. Tartışmayı bu alanlara çekmekte doğru deildir. Ben bu konuda bu siteye bir kaç makale ve bir mini kitap yazdım... İçinde dini savunan yada inkar eden hiç birşey yoktu. Dini yada felsefi birşey yazmadım. Sadece bu var olan kozmik gücü olumlu düşünme sanatıyla birleştirip hayallerine kavuşmak isteyen insanlara yardımcı olmaktı. Yani istediğim. Allahın varlığını kabul eden yada etmeyen olarak deil... herkesin ama herkesin bunu okumasıydı. Çünkü yapmak istediğim şey misyonerlik değil. insanların olumlu düşünerek hayallerine ulaşmasıydı.

Bunu daha önce yazmadım ama söylememde bir mahsur yok sanırım... Ben müslümanım. Alanında vereninde Allah olduğununda farkındayım. Benim anlattığımda zaten onun yarattığı sonsuz ve geri dönüşümlü bir yasa. Ama ben yazdıklarımı dini yada felsefi bir kimliğe sokarsam Allaha inanmayan insanlara ulaşamamış ve yardım edememiş olurum. Buda Allahın hoşgörü isteği ile bağdaşmaz. Artık öğrendim ki düşünmeden araştırılmadan içinde hissedilmeden din diye bize öğretilen gelenekçi düşünceden başka bişey deilmiş. Evet malasef doğru bişey varki ülkemizin %95 inin din diye yaşadıkları gelenekçi düşünceden başka bişey deil... Kaçımız bu yaratışın ne olduğunu düşündük... Nasıl olduğunu düşündük... Kaçımız Kuranın mealden ibaret olmadığını anlayıp derin derin düşündük ayetleri hakkında... Peygamber efendimiz (s.a.v) ona peygamberlik inmeden yıllarca düşündü hira dağında yaratılışı düşündü, yaratıcıyı düşündü... Ama biz ne yaptık. kuranı kitaptan ibaret saydık... secdeye yattık, oruç tuttuk bunları yapınca rolümüzün tamamlandığını düşündük... kaderimize razı olduk... Allah böyle istedi ondan böyle yaşıyoruz dedik... Ama hiç bilmedik oruç tutunca, namaz kılınca vucudumuzdaki enerji deişimleri nasıl artıyor.

Allah bir kuluna inansada inanmasada dünyalık verir... İstediği herşeyi verir. çalıştıysa dürüstse hakkını verir. Çünkü ona düşünme ve hayallerini gerçekleştirme gücü vermiştir... Farz olarak bize bildirdiği ibadetlerin ödülünü bizlere öbür dünyada hesap verebilmemiz için emretmiştir

Secret belgeseline gelince... Hangi dakika ve saniyesinde Allah inkar edilmiş... hatta ortalarda görürsünüzki... Bir din adamının görüşleride bir kunatum fizikçisinin görüşleride her ne kadar farklı olsada tanımlar aynıya çıkıyor...

ÇEKİM YASASI BİR HAYALİNİZİ (PARA, SAĞLIK, AŞK VB) SİZE HAKKINIZ OLMADAN VERMEZ. SADECE ONU MEYDANA GETİRİCEK OLAYLARI, FIRSATLARI, KOŞULLARI ÖNÜNÜZE MUCİZEVİ BİR ŞEKİLDE KOYAR. DİLEDİĞİNİZ PARAYI ELDE ETMEK İÇİN TAMDA İSTEDİĞİNİZ BİR İŞ TEKLİFİ GİBİ...

fazla uzattıysam özür dilerim... Tekrarlamam gerekirse çekim yasası ve üzerine yazdıklarımız dini konular deil tamamen olumlu düşünme sanatıdır. Allaha inananda inandıklarını görebilir. İnanmayanda...