Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2011, 09:34 PM   #12 (permalink)
rüyaprensesi

rüyaprensesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 68
16 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rüyaprensesi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2 günlük etki...

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bu sitede yeniyim.sitede okuduklarımdan yola çıkarak tabi yanlış anlamadıysam! ego ve suçluluk telkini en az 100 saat dinleniyo,günde 10 saatten 8 gün.bu 10 saati doldurabilmenin en pratik yolu gece uyurken dinlemek.daha sonra bu 100 saati doldurunca listenizden "suçluluk telkinini" çıkarıp "kendine güven telkinini" ve birde istediğiniz başka bir telkini listenize ekliyosunuz.bunları kendimizdeki istediğimiz değişikler olana kadar dinliyoruz.bu arada haftada 1 veya 2 gün listemize "suçluluk telkinini" koymayı unutmuyoruz.suçluluk telkini içeriği biraz ağır olduğu için bünye kaldırmıyomuş :) o yüzden 100 saati tamamladıktan sonra ara sıra dinlenmesi gerekiyomuş.
bende yaklaşık dört gündür dinliyorum.bendeki etkileri baş ağrısı ve çok uyuma oldu.ama bunun yanında kendimi hafiflemiş yüklerimden kurtulmuş gibi hissediyorum.bu da bana çok iyi geldi.demekki telkinler işe yarıyomuş...
hepinize dönüşüm yolunda başarılar...
sevgiler...
rüyaprensesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla