Merhaba;
Astral seyahat teknikleri çok fazla bunları netten araştırarak kendinize en uygun olanı belirleyebilirsiniz,ben 2 tekniği kullanıyorum biricisi frekans sesleri(alfa,theta)diğeri ise ayna ve mum tekniği(forumda paylaşılmıştı)
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t13071.0.html ilk teknikten bahsedecek olursam;ne zaman yaparsanız yapın zaman dilimi farketmiyor(kendinizi rahat hissettinizde)kulaklığı takatak yatağa uzanın gözlerinizi kapatın ve theta veya alfa sesine konsantre olmalısınız ve beyninizdeki tüm düşünceleri silmelisiniz atrı zihin sesinizi susturmalısınız ,burada en önemli nokta konsantrasyondur sese ne kadar konsantre olabilirseniz yani kendinizi o dalgaya düşürebilirseniz bir süre sonra fiziksel bedeniniz astral bedeninizden ayrılacaktır benim önerimce gece uygulamanızı öneririm(kimse rahatsız etmemeli ve hiç ses olmamalı)...
Diğer tekniği ise anlatıldığı gibi harfi harfine uygularsanız(fakat hiç bir detay kaçmamalı)çıkış yapmanız mümkün,2. tekniğin püf noktasında gözlerinizi hiç kırpmamanız ve mum ışığı hariç hiç ışık olmaması gerekmektedir(zifiri karanlık olsun oda)
tabii mumu filanda doğru yerleştirmeniz gerekiyor,normal olarak ikinci tekniği gece denemeniz gerekiyor mümkünse gece yarısı (böyle öneriliyor) .....
Olayın temelinde konsantrasyonu sağlamak,zihninizdeki sesleri susturmak ve tüm düşünceleri silmek gerekmektedir...
Sevgiler...