Konu: Merhaba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2011, 11:21 AM   #4 (permalink)
ipekibrisim
Üsteğmen

ipekibrisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 334
154 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really nice
Standart Cevap: Merhaba

Merhaba nonsmoke,
Yazdıkların ve yaşadıkların beni çok etkiledi. bir kaç ay evveline kadar aynı şeyleri ben yaşıyordum. lütfen eşini ve bu telkin müziklerini bırakma. geceleri eşinin de duyabilecegi şekilde aç ve ikiniz birlikte dinleyin. ego güçlendiriciden ve suçluluk duygularından başlamalısın. periyodik dinlemeye özen göster.

Bu müziklerden sonra eşimle aramızda problem kalmadı demiyorum ama daha kolaylıkla çözüp konuşup halledebiliyoruz. sonunda mutlulugu bulduk diyebilirim. çünkü bütün benlik sorunlarından ve suçluluk duygularından arınıp özbenligimizle birbirimize sarılabiliyoruz.
senin de başarabilecegine inanıyorum. sigaraya aman sakın yeniden başlama... bir hafta sonra sigara bırakma scriptlerini de eklemelisin dinlemeye.

Sevgi huzur mutluluk seninle olsun....
ipekibrisim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla