baktım konuşun felan yazı...
bende yapabiliyorum... tk irade ve sabır işidir...
inanmak, çalışmak, nasıl yapıldığını bilmek bi işe yaramaz... konsantrasyon bu konu için hiç bişeydir. aileden birinin yapabilmesi yada genetik olarak daha yatkın olmak ve bu tür şeyler sadece daha kolay yapabilmenizi sağlar...
bende her zaman yapamıyorum ama yaparken (veya bişeyler yapabileceğim vakit) kulağım (beynim desek daha doğru olur) çok aşırı derecede çınlıyor ve hareketlendiğini hissediyorum... olay çınlamaya baş ağrısına bağlı değil ama bunlar tk psitop ve benzeri şeyler yaparken çok oluyor...
en verimli olduğu zaman ise çınlamaları fark edemeyip olmasını beklemek...
çınlama dikkati başka taraflara çekmekte...
bunu yaparken kafanızda uzaktan kontrolünüz için fazladan organ olduğunu ve bedeniniz değilde kafanızda olduğunuzu düşünmekte yardımcı olacaktır...
kolaylaştırıcılar sadece dikkat dağınıklığını önlemek ve beynimizi kandırmak amacıyla yapılır...
dikkat ederseniz uzun süre biriyle dövüş ettiğinizi hayal ettiğinizde ister istemez hareketlendiğinizi farkedeceksiniz... bu da tk da ister istemez boy gösterecektir...
bu arada video koymayacağım... çünkü tam olarak hiçbirini yapamıyorum... sadece basit hareketler felan belirli süre aralığında gerçekleşiyor ama ben bi zamanlar günde 15-25 dk ayırarak görmesemde hareket ettirebilmekteydim...
vakti geldiğinde aşırı derecede kendisini belli edecektir... sakın bitmesini istemeyin ve iradenizi üzerine almaya çalışın (sadece kafayla alakalı bişey)
içinizden geldiği gibi düşünüp algılamakta (istemek-eğilim göstermek) işinizi kolaylaştırmak ve anlamanız için yeterlidir...
bu arada belirteyim ben meditasyon yoga ve diğer budist ibadetlerini yapmıyorum...
başlangıçta elinizle kolunuzla yapacağınıza veya sadece basit cisim hareketleri yapabileceğinize inanırsanız bu sorundan 1-2 haftadan önce kurtulamazsınız...
aklınızın alabildiği ve sizin beyninizi haraketlendiren bütün eylenceli şeyleri gereken koşullarda en kısa zamanda yapabilirsiniz...
yani tamamen göz seyirmesi gibi istem dışı da gerçekleşebilir (yani madde ve canlılar üzerine yaptığınız etkiyi önlemek tk'den daha zordur)
beyin ve vücut alışana kadar bazı şeyler meydana gelebilir ama aşırı üstünede gitmemek gerekir... düzenlü olarak günlük 30dk bile hayatınızda bayağı yol kat etmenizi sağlar...
ama unutmayın kas hamlayabilr yada kopar ama iyileştirilebilirdir ama beyninizde ve vucudunuzda bu yollarla meydana gelebilecek değişiklikler asla iyileştirilemiyebilir... dikkat edin ve kendinizi fazla zorlamaksızın yapın...
....
kısacası ödev yaparmışcasına ayırılan kısa zaman ödevden daha verimli geçecektir ve beklemediğiniz sonuçlarda korkmamanız ve düşünme düzeninizi bozmamanız önerilir (ne de olsa daha büyükleriylede karşılaşacak ve alışıp heyecan ve diğer sorunları atacaksınız ama çevrenizle paylaşırsanız korkanların size muamelesinden kaçamazsınız)
tk ile hayat çok güzel