Konu: Merhaba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2011, 02:08 PM   #6 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Merhaba

Hoşgeldin aramıza,
Seni okuyunca, aklıma bu sayfayı ilk keşfettiğimdeki yürek sızım ve paniğim geldi.
Önce derin bir nefes al, sakinleş ve kendine sigara paketi hediye etmekten vazgeç. Sana yakın zamanda sigarayı bırakmış biri olarak sesleniyorum. O elini tutan bir dost değil, seni kanser edebilecek kötü niyetli bir sevgili gibi... Ben böyle düşünüyorum en azından.

Buraya gelmenin mutlaka bir sebebi var elbette. Her zaman yazıp içini dökebilirsin, ama yukarıda İpekibrişim çok güzel bir el uzatmış sana. Tavsiyesini dinlemeni, üzerinde düşünmeni ve denemeni çok isterim.
Kimse sana sen sebepsin dedi diye, sen bir şeylerin sebebi olamazsın elbette. Ancak sana neler söylendi, sakin olup bir düşün. Belki senin de değiştirmek isteyeceğin bazı şeyler olabilir.

Değişmenin anahtarı, doğru anlamaktan geçiyor.

Hepimiz destek olmak için buradayız. Eminim her şey zamanla çok daha iyi olacak:))
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla