Konu: Merhaba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2011, 02:09 PM   #7 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz.

Aslında sorunu yazarken çözümünü de yazmışsınız. Daha doğrusu eşiniz size söylemiş. Kendinizi her şeyin sebebi benmişim şeklinde suçlamanızı doğru bulmuyorum. Eşiniz de kendi hatalarını kabul ediyor zaten. Tek taraflı değil hiçbir şey...

Her evlilikte hatta her ilişkide hatalar olabilir, oluyor da... Bu normaldir. Önemli olan sorunun kaynağını bulmak ve onu çözümlemek. Eşinizle konuşma şeklinizi değiştirmeniz gerekiyordur belki de. Yazdıklarınızdan bunu anladım. İğneleme yapmak yerine, ifade etmek istediklerinizi kırıcı olmayan şekillerde söyleyebilirsiniz. Bu kesinlikle etkili olacaktır.

Onun dışında çocuğunuzun yaramaz olması belki de varlığını göstermek içindir. Ben buradayım demeye çalışıyor olabilir sizlere...

Beş Sevgi Dili kitabından alıntıları paylaşmıştım. Okumanızı kesinlikle öneriyorum. Evliliğiniz için farketmeye ihtiyacınız olan birçok şeyi bulacağınıza inanıyorum.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...evgi-dili.html

Bu konuda dilediğiniz zaman benimle de konuşabilirsiniz. Mutlu haberlerinizi bekliyorum.

Sevgilerimle.