Ynt: THK'dan Yangın Uçağı Alım Kampanyası Sevgili yenibirhayat bu duyarlılığından dolayı seni canı gönülden kutluyorum.Ama ne yazıkki forumda bu duyarlılığı göremedim.Tema vakfının 2-B konusuna 2 günde yorumlar ve 100 den fazla okuma ama bu orman yangınlarıyla mücadele konusunda büyük bir adım olan THK uçak alımı konusuna ilgi nerdeyse sıfır.Yaklaşık 15 günde sade 64 kere okunmuş bu okumanın heralde yarısını ben yapmışım.Yorumu ise sen yeşimce ve sevgi yapmış.Ama ne yazıkki forumumuzdaki diğer arkadaşlar aynı desteği ve duyarlılığı göstermediler.2-B konusu ne kadar değerliyse ondan kat ve kat Orman yangınları konusu önemlidir.Şu anda ormanlarıımızı tehdit eden en önemli tehdit konusu orman yangınlarıdır.Ben forumdaki diğer arkadaşlarında bu konuya biraz daha fazla duyarlı olmasını temenni ediyorum.Ha beni de yanlış anlamayın Ben 2-B konusu önemsiz demiyorum.Lütfen bu yorumumdan da yanlış bir kanıya varmayın.Benim sadece sizden isteğim 2-B ye göstermiş olduğunuz duyarlılığı bu konuyada göstermeniz.
__________________ ORMANLARIMIZ GEÇMİŞTEN BİZE MİRAS DEĞİL GELECEĞİMİZDEN BİZE BİR EMANETTİR |