Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba. Herkeze selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Bakmayın bu şekilde nazik konuştuğumda daha tanışma faslı olduğu için biraz geride duruyorum. İnanılmaz neşeli ve pozitif bir insanım. Etrafınızda benim kadar pozitif insan sayısı biraz azdır diyebilirim ama buradaki kişiler telkinlerden dolayı bana yakın olabilirler :) Çocukluğumdan beri kendi düşünce ve yaşamaya çalıştığım tarz hep pozitiflik üzerine kuruluydu. Sonrasında şanslı olan insanları incelemek ve gözlemlemek ve devamında gördüklerimle şaşırmak şeklinde devam etti. Sonrasında tanıştığım kişisel gelişim kitapları, Nlp, Secret gibi okuduklarım aslında ne kadar doğru yaptığımı farkettirdi. Neden bir çok insanın denemekten korktuklarını başardığımı anladım. Ama bir o kadar da hatalarımı görme fırsatım oldu. Bu siteye eksik kaldığım yerler olduğunu fark edip kendimi tamamlama sürecine başladığım ve olumlamalar ile ilgili bilgi toplamaya çalıştığım sırada (ihtiyacım olana doğru bir çekim) ulaştım. Aslında çok uzun süredir şaşırmak hayatımda fazla yer almıyor yaşadıklarımdan sonra bu da olur mu diyeceğim bir şey olduğunu pek sanmıyorum. Ama genede siteyi gördüğümde bu kadar üye ve konunun bu şekilde toplanabileceği bir site olması çok hoşuma gitti. Eksik kaldığım düşüncelerde yanlış telafuz etmekte olduğum ve hayatımda değiştirmek istediklerimi değiştirmek için belli teknikleri kullanmak istediğim şu dönemde aradığım her şeyi tek çatı altında bulmak gerçekten sevindirici. Bu siteyi bu hale getirip inansalarda inanmasalarda takip edip bilgi sahibi olmalarını sağlayan ve anladığım kadarı ile çığ gibi büyümesini sağlayan herkeze bizlere bu imkanları verdikleri için teşekkür etmek istedim. Artık dikkat bende burdayım demenin sanırım kibarcası bu :))))
Bilgi sahibi olduklarımın daha da artacağını görmek sevindirdi.
Saygılar |