Cevap: Merhaba Merhaba,
Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum.
İpekibrisim, tavsiyeni dikkate alacağım.SÖZ! Teşekkürler.
Bluepebbles, haklısın aslında.Karşımdaki kişi sevdiğim adam dahi olsa hiç kimse için değil önce kendim için istemeliyim değişimi.Ve sakin olmam lazım bu kararları alırken.
Zerynthia, şunu farkettim ki ilk mesajı yazarken bile iğnelemişim aslında ama bu kez kendimi... Evet belki biraz iğneleyici olduğum taraflar var ama etki-tepki olayı biraz da... (Yine kabullenmiyorum yani:))
Oğlumun yaramazlığına gelince, evet kesinlikle BEN DE BURADAYIM diyor.Ama kendini göstermek istediği zamanlar genelde babasıyla yalnız kaldığı, onunla ilgilenilmediği zamanlar.Ben herşeyi oynayarak yapıyorum onunla ama babamız bu kadar sabırlı değil,canı sıkılıyor ve s"en misin ilgilenmeyen al işte" diyor aklı sıra.Çocuk işte, haklı da.Bu konu başlıbaşına ayrı bir sorun.Belki daha sonra yardımlarınızı almak istediğim bir konu aslında.Çocuk yetiştirmek başlı başına bir iş ve gerçekten çoook zor(muş)
Ve önerdiğiniz kitap...Harika birşey.İşte bu dedim gerçekten ve alacağım o kitabı,siparişi verdim bile:)
Veee gelelim bugüne...
Neler değişti bende.
Durun durun, telkinlere başlamadım daha.
O gece müzikler iyi geldi.Sakinleştim.Ama sadece müzik olarak dinledim yani telkin kısmı için yoğunlaşmamıştım. Ama yine de o haliyle bile işe yaradı.
Dün gece ise siteyi didik didik inceledim.Ve ilk izlenimim şu oldu.Sizler ne kadar pozitifsiniz ve ne kadar barışıksınız kendinizle.Yaşam tarzı diyorum sanırım asıl nokta bu.
Ve yine dün gece bütün MP3leri indirdim.
En kısa zamanda başlayacağım.Ertelemek yok...
O kadar sakinim ki şu anda.Hatta yine varlığını kanıtlayan oğlum krem rengi koltuğumu boydan boya tükenmez kalemle çizmesine rağmen:( :)
Aktif bir üye olacağımı sanmıyorum. Ama kalıcı bir üye olacağım kesin:))
Sitede emeği geçen herkese çoook teşekkürler...
Gerçekten iyi bir iş çıkarmışsınız ve umarım bende de işe yarar.
(Bu arada eşimle sakin sakin konuştuk-belki tam olarak sorunu çözemedik ama bir fikir birliğine vardık.Eşim kişisel gelişim konularına ilgi gösterir ama bu telkin işi pek ilgisini çekmedi.Yine de İpekibrisim senin tavsiyeni kesinlikle uygulayacağım.)
Görüşmek üzere... |