Alıntı:
eksik33 Nickli Üyeden Alıntı
5 yıllık evliyim 1 kızım var kızımın hatrına devam eden bi evlilik olduğunu eşimde biliyor. hayat böyle gidiyordu derken bi bayan arkadaşla yakınlaştık aslında bu bayanı evlenmeden önce de tanıyordum ama yakınlığımız yoktu. son zamanlarda sık görüşür olduk önceleri benim mutsuzluğumu paylaştığım bi dost gibiydi. sonraları ona bağlanmaya başladım evlillikte bulamadığım herşey sanki onda var gibi geliyor. onun yanında mutluyum. o da bunları hissetti ve hiç beklemediğim bi durum çıktı ortaya bana dediki 'ben seni yıllar önce sen evli değilken çok seviyordum aşıktım ama sen farketmedin. bende sana açılacak cesaret yoktu sende de bunu görecek hal yoktu. evlendin ben çok acı çektim unuttum. istanbula gittim 2-3 yıl kaldım kendime geldim şimdi buraya döndüm ama benim için sadece iyi bi arkadaşsın ötesi yok'
YIKILDIM zaten mutsuz bi evliliğim var büyük bir fırsatı kaçırmışım bunu öğrenmek hep yıktı. ben eşini aldatacak bi kişilikte değilim eşim boşanmak istemiyor. bizim sorunlarımız zaten vardı ama aklım başkasındayken eşimle yapamıyorum ÇILDIRACAĞIMMMMMMMM |
Bence siz o sevdiğiniz bayandan uzak durun. Bir insanın yuvasını yıkanın yuvası olmazmış. O bayan sizin evli olduğunuzu bile bile bunu söylediyse,bence siz gerçekten ondan uzak durun. Tamam belki gerçekten çok seviyor olabilirsiniz ama sonuçta sizler çocuk değil iki olgun insanlarsınız. Kendinizi kontrol edebilmeniz gerekir. Demek ki Allah sizi bu şekilde imtihan ediyor. Evlilik bu kadar basit birşey mi yaa.. Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün onun ne suçu var.
Madem eşinizi sevmiyordunuz niçin evlendiniz? Bence evlenmeden önce herşeyi düşünmeniz gerekirdi. Bence siz hiç düşünmeden evlenmişsiniz. Diyorsunuz ki o bayan öyle söyleyince yıkıldım bir fırsatı kaçırmışım. :D:D:D Her seviyorum diyen gerçekten seviyor mu sanıyorsunuz. Bir kere sizi gerçekten seviyor olsaydı siz evliyken size böyle bir şey söylemezdi... Sizin evli olduğunuzu bile bile üstelik bir çocuğunuzun olduğunu bildiği halde sizinle ilişki halindeyse, şunu bilin ki o kişiden size hayır gelmez.
Bence siz eşinizle devam edin sonuçta o çocuğunuzun annesi. Birlikte birşeyler yapın. Akşam yemeğini dışarıda yiyin,çocuğunuzu da alıp haftasonu yürüyüş yapın,birlikte sinemaya gidin, sorunlarınızı konuşarak halledin... Ben karşımıza çıkan herşeyin bir imtihan olduğuna inanıyorum. Belki forumda dini konulara girmek yasak ama ben söylemeden yapamayacağım. İnsanın içinde Allah korkusu olmalı...
Şu anda neler yaşadığınızı görmediğim için siz suçlusunuz demiyorum veya eşiniz haklı demiyorum. Sadece yazdıklarınızdan ben bu sonuca vardım. Yinede yanış bir şey yazdıysam kusura bakmayın...