Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2011, 04:03 PM   #3 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Depresyona Girdim Resmen

Alıntı:
coyote Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Suçluluk ve eogo telkinlerini 4 gündür gece dinliyorum.Ve geberiyorum resmen.Elimi kaldırcak halim yok,hayat saçma geliyor,insanlardan kaçıyorum,ymk ymk istemiyorum vs vs...Bu listeyi uzatabilirim...Bugün ne oldu bana???
Merhaba
Eğer geçmişte suçluluk duygularını yoğun olarak yaşadıysanız suçluluk telkini bu tür etkiler yapmiş olabilir.
Suçluluk telkinini ilk dinlediğinde ağlayan kendini kötü hisseden kişiler daha sonra ki süreçte oldukça iyi hissettiler.
Listenize sosyallik,koruma kalkanı telkinlerini ekleyebilir suçluluk telkini dinleme sürenizi azaltabilirsiniz.
hayatimdegisti isimli Üye şuanda  online konumundadır Online   Alıntı ile Cevapla