Cevap: arkadaşlık insanların kafalarnn üstünde ben dost ben tanıdık ben arkdş die damgalar yok ki tanıman lazım. kimin sana göre olduğunu kimle daha iyi anlaştığını hangisiyle zevklerinin fikirlerinin uyuştuğunu görmen lazım. bütün bunlar içn basamak basamak çıkmalı. önce tanışırsn ismini cismini o zmn tanıdık olur. sonra aynı anda aynı yerde bulunursn bşyler paylaşrsn arkdş olur, daha yakınlaşrsn burdan sonra dostun olup olmıycağı kararını alırsın. ama dost da hayatnn sonuna kdr sürmez bence hayat sabit durmuyo sonuçta mutlaka bşy çıkar ayrılır yollar. o zmn da yalnz kalmanı engelliycek arkdşlarn olur. yani biri gelsn pat die bnm dostum olsn başka da kimse olmasn diye bşy yok.ama zor olan ztn tanıdıktan sonra dostun olabilmesi...herkesn dost kriteri de farklı tabi. çok karışık bi konu aslnda. şöyle bi düşündüğümde dünyada milyonlarca insan var tmm herkes tek başına dünyaya gelmş ve tek başına ayrılcak ama yaşadığı müddetçe herkesn sonuçta birilerine ihtiyacı var.sağlıklı yada sağlıksz kısa yada uzun süreli ilişkiler.
bazen yanmdaki insanların enerjimi emdiğini hissedyrm. enerji vampiri gibi. bazıları da enerji veriyor sanki. öyle olanlarn yannda bulunmayı sevyrm. dostun olmasa da vakit geçrmek güzeldir onla.
kafam brz fazla karışık ordan burdan yazdm pek toparlıyamadm gibi :D |