Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2011, 10:18 AM   #1523 (permalink)
mahperinin
Teğmen

mahperinin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 225
31 Mesajinıza toplam 159 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mahperinin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

çok şükür sonunda geldi kitabım :) çok mutluyum. bir yandan forumdakileri de okuyorum. biraz geç kalmış olduğum için üzgünüm. 2008'de yapılmış çoğu yorumlar.keşke o zamanlar farketseymişim.neyse şimdi de faydalanıyorum.
ben bir çömez olarak ilk denemelerimi yapıyorum. arkadaşımın cüzdanı için yaptığım iki nokta etkili oldu da mı bulundu yoksa kafenin sahibini çok dürüsttü ondan mı cüzdan bulundu böyle bi ikilemde kaldım. :) denemeler yapmaya devam ediyorum. dün akşam annemin ayaklarındaki ağrı için çalıştım.çok etkili olmadı sanırım. yine forumdan edindiğim bilgilerle EFT tekniğini uyguladım. onun etkisi olduğunu söylediç hatta bir kaç kez tekrarladık. amacım onu iki noktayla ağrılarından kurtarmak şimdilerde.umarım başarılı olurum.
kitabın 65.sayfasındayım. ilk başlarda fazlaca teorik bilgi var ama içinde kaçırmamam gereken bilgiler olabilir düşüncesiyle satır satır dikkatlice okuyorum. :)
hepimize başarıyla uygulanan bol iki noktalı günler diliyorum :)
sevgilerimle..
mahperinin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla