Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2011, 01:43 PM   #2 (permalink)
cent
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: Motivasyonum Çok Düşük!

Alıntı:
Philis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yardıma ihtiyacım var :/ Ders çalışma azmimi isteğimi tamamen kaybettim. Ders çalışmak konusunda kendime devamlı baskı halindeyim çalış, git çalış, boş duruyosun hadi şimdi çalış. Ama iş derse başlamaya gelince birşey devamlı itiyor beni. Resmen itiyor yani. Hep bir erteleme hali.. Ne yapacağım bana ne hayreder bilemiyorum artık programa filan hiç uyamıyorum.
Etkili dualar varsa bildiğiniz yada yine etkili başka yöntemler acilen ihtiyacım var...

mrb philis ders çalışmak çoğu insan için zevksiz bir durumdur hedeflerini düşün sen yan gelip yatarken o hedeflere ulaşman mümkünmü iç disiplini sağlamış insanlar çalışmanın bile kendilerine getirdiği mutluluğun farkındadır görevini yapma huzuru hedefine ulaşmak için yapılan çalışmaların verdiği mutluluk vs vs

insanların bazıları kendilerini motive edicek harekete geçirecek kelimeleri vardır bu kelimeleri başkalarından bekleme sen kendine söyle mutla ka vardır senide motive eden harekete geçirecek sözler

ben oğluma dediğim bir söz var sen kimin oğlu kimin torunusun sen .... ailesinini gurursun hadi aslanım kim tutar seni diyorum hatta bir espiri sözüm bile var sbs için espirili larkılar uyarladık kısaca öyle veya böyle çalışman gerekiyor bunun bilincindesin ders çalışmak için akşam odana girdiğinde lambayı açarsın dimi
ders çalışma zamanı kendin içinde bir imgeleme yap bu sadece lamba yakma veya entır olsun istersen bunu bir süre dene

mesela olumsuz bir düşünce davranış his olaylarında oğluma dedim benimde uyguladım bir yöntem bu delete olumlu duygulara sahip olma davranışa vs o zamanda ent
tuşluyoruz buda hafızamızda kalıcılık ve otomatikleşmeye götürüyor bizi bir süre sonra

ders çalıştıktan sonra ödüllenr kendini
dersten sıkıldığında diyaframdan hızlı nefes alıp vermek seni canlandıracak tır
çok sıkılırsan peyganberimize selavat getir 10 kere baya etkisini görürüsün
şimdilik aklıma gelen bunlar

allah kolaylık versininşallah ders çalışmaya bu şekilde gideceksin hadi bakalım kim tutarmış seni

sevgi ve saygıyla kalınız

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla