16-02-2011, 02:36 PM
|
#4 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Motivasyonum Çok Düşük! önce sevdiğin konulardan başla 15 dakikalık sürelerle çalışmaya başla başlamadan önce sevdiğin bir şarkı dinle güzel bir resme bak tv den uzak dur temiz hava al bahçede veya balkonda derse başlamadan temiz hava alacan yerde ayakta durup omuzun hizasında ayaklarını aç diyaframdan nefes al ağızdan al ve ver nefesi tutmadan ilk başlamanda 20-25 nefes al başın dönebilir miden bulanabilir gerçi 5 daikika yapılması ilk baştagerekiyor ama yinede sen 20-25 nefes al ver içinde enerjinin farklılığını göreceksin isteksizlinde bazen kibar sözler fayde etmez kendi kendine söylediğin motive edici sözlerde çocuk gibi azarlaman gerkebilir bazı insanları harekte geçiren ii sözlerdir bazılarınıda azarlamadır sen seni harekete neyin geçireceğini biliyorsundur bir düşün istemediğin halde senin birşeyi yaptıran hemde en iyisini yaptıran bir olayı düşün o olayda ne olmuştu ne hisetmiştin ne duymuştunda istemedin halde en ii yaptını gördün o ana odaklan ve seni harekete geçirecek o konuma gel besmeleni çek başla işine kaç yaşındasın bilmiyorum oğluma uyguladıklarımı yazıyorum açıkcası aklıma gelenleride ekledim ayrıca yazıma umarım yararı olur istediklerin sanak şeklinde afiyeteliklerle dolsun hayatına cemilcümle içinde hepimize diyim sevgi ve saygıyla kalınzı
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
| |