Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2011, 04:19 PM   #39 (permalink)
Perfinya
Üsteğmen

Perfinya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Perfinya will become famous soon enoughPerfinya will become famous soon enough
Standart Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü

Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Ama yapacak o kadar çok işim var ki. Hayatımı düzene koymaya çalışıyorum. Ama hep kısır döngü içindeyim. Kendimi çemberin içinde koşmaya çalışan hemster gibi hissediyorum. Kendimi hep geliştirmeye çalışıyorum. Olabildiğin en iyi halime dönüşmeye çalışıyorum. Faydalı yayınlar izleyip kitaplar okuyorum. Araştırmalar yapıyorum internetten. Birşey eksik. Ama ne. Umarım çekirdek imamcımı bulduğumda bu eksikliği kapatırım. Bu gün kendim adına yapabileceğim en iyi yatırımı yaptım. Telefonla çekirdek inanç çalışması için Abdullah Canıtezi aradım.Çok büyük faydası olacağına inanıyorum. Benim çekirdek inancımın dallanıp budaklandığını düşünüyorum.
Geçen hafta sabah da Cine5te Kuantum düşünce ve yaşam koçu Bülent Gardiyanoğlu vardı.Meditasyonlar ve olumlamalar yapıldı. Cuma günü yayına mail attım ve Bülent bey in beni arayacağını söylediler. Hala telefon bekliyorum. Unuttular beni.Her neyse.
Dönem dönem benim kişisel gelişim çalışmalarım had safhaya ulaşıyor dönem dönem duruyor.Hala hayallerime bırakın ulaşmayı birkaç adım atabilmiş değilim. Beni durduran ne?Plan yapmaya çalışıyorum. Kendimi tanımak adına çizelgeler oluşyturuyorum. Yok olmuyor.
Hedef 101 çalışmasını yapıyorum. gün yazıyorum 1 gün atlıyorum. 5 gün yazıyorum 2 gün atlıyorum.
Telkinlere gelince uzun zamandır dinlemedim. 1-2 hafta oluyor son dinleme tarihim.Ama şunu merak ediyorum. Suçluluk ve ego güçlendiriciyi ilk dinlediğim tarihten itibaren 100 saati geçmiştir. Bazen sürekli dinliyorum bazen ara veriyorum. Acaba bilinçaltı temizlemeyi tamamlamışmıdır?
Listemdeki telkinler:
Ego-suçluluk-erken uyanma-Eeteleme-Kendine güven-Kilo verme(güven)-
Otohipnoz (rahatlama)-Aptalın deneyimlerinde..Meditasyon(Melindanın seslendirdiği)
3 tane de isme özel hediye telkin: Arapçayı öğrenme-Dikkat ve Hafıza Kuantum - Disiplin
Her ne kadar her defasında en baştan başlasam da ben inanıyorum ki çok yakında sona ulaşıyor olacağım. Hayallerim bana gelmek için yolda ve ben en doğru zamanda hayallerimi gerçekleştirmeyi seçiyorum...

Herkese sevgilerimle...

Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı...
Perfinya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla