Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2011, 03:38 AM   #137 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği

Alıntı:
ceren18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben 4 senedir dinliyorum telkinleri ve hayatım gerçekten degisti bunun için cok tesekkür ederim öncelikle son zamanlar bende tek telkin dinleme takıntısı cıktı mesela uzun zaman sadece kendine güven dinliyorum baska hiçbir telkin yok bunu yapmam yanlıs mı?? yoksa yanında ego güven güclendirici dinlemeli miyim??
Bu da bir dinleme çeşidi.Eğe 4 yıl olmuşs bu şekilde alternatif yöntemler tercih edilebilir.
İlk yil için ego suçluluk sonra diğerlerini öneriyoruz.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla