Alıntı:
cananderen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: CeM- Nickli Üyeden Alıntı
| ben geçenlerde bir gün gece yattım geç bi saatti.çok uykum vardı.tam uykuya geçecektim ki hani tv bozulur ya karıncalanma olur aynen onu gördüm ve birden uyumamam gerektiğini düşündüm ama dayanamadım tekrar tv bozuk gördüm ve kalp atışlarım öyle hızlandı ki anlatamam.ve sonra karabasan.bana bu hep oluyor.ama ben korkuyorum çünkü sonu hep karabasan oluyor.bir kaç kez diğer odaya kadar gidebildim.ama yine karabasan oldu.cem bu karabasan olayından nasıl kurtulcam ben. dusunonun dışında no problem.hiç bir şey dinlemeden yapabiliyorum ben aslında wave |
Merhaha;
Karabasan diye bir şey yoktur bunun için endişelenmeyeniz,bilimsel olarak kanıtlanmış(fiziksel bir durum olduğu) dini olarakta böyle bir şeyin olduğu hiç bir şekilde belirtilmemiştir...Tam açıklamasını bilmiyorum ama düz yattığızda vücudunuz kilitleniyor,tutuluyor,konuşmak isteyip konuşamaya biliyorsunuz vb.
Sonunda karabasan demişsiniz ama pek anlamadım yani ne oluyor sonrasında?
Ben astral boyuta geçiş yaptığımda karıncalanma vb. bişey görmüyorum fakat herkezde farklıdır bu,normal bişey...
Bi de frekans seslerinden bahsetmişsiniz çoğu kişi yüksek konsantrasyonu sağladığında çıkabiliyor fakat bu frekans sesleri astral seyahat yapmaya çalışıpta yapamayan on binlerce insanın astral seyahat yapmasını sağlamıştır... Sevgiler...