Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2011, 12:14 PM   #3 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: ipekböceginin kelebeklesmesi

Çok güzel bir başlangıç yapmışsın , tebrikler. Dilerim çok güzel gelişimlerini takip ederiz.

Sana bir sır vereyim mi ben de çok kilolu biriydim hatta herkes ama herkes bana zayıfla derdi , kendime bir etek dikmek istediğimde eteği 46 beden dikmiştim anneme bile büyük geliyordu ben çünkü annemden bile kiloluydum , lisede de, üniversite de.

Sonrasında bitirme tezi esnasında zayıfladım çünkü yemekten çok daha önemli işlerim vardı. Eskiden sinirlendiğimde , sıkıldığımda sürekli hamurişleri , pastalar aklına ne kadar kalorili şey varsa onlardan yerdim. Sonrasında bunu dizginlemeyi öğrendim. Çünkü ben özgürdüm ve iradeliydim , Ben yemeğin esiri değil yemek benim esirim olmalıydı , her şeyi beyinde bitirmenin önemli olduğunu anladım. Şimdi doğum yapmamın üzerinden 2 yıl geçmemesine rağmen 3 kilo fazlam var , onlarda gitti mi evlendiğim zamanki kiloma ulaşabileceğim .

Bunun için aklıma geldikçe şu cümleleri kullanıyorum. İhtiyacım olan kadar yiyorum , ne zaman doymam gerektiğinin farkındayım ve en kısa zamanda ideal kiloma ulaşacağım. Her şey benim için ve ben iyi ki varım :)

Hadi bakalım sana da kolay gelsin , her şey güzel olacak ;)