Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2011, 03:27 PM   #3 (permalink)
ipekibrisim
Üsteğmen

ipekibrisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 334
154 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really nice
Standart Cevap: kilolarımızı neden bırakamıyoruz?

merhaba sevigli arkadaşım,
öncelikle hoşgeldiniz demek istiyorum dogru yerdesiniz. ben de yeniyim burda ama aynı konu ile ilgileniyorum: kilo verme ve geri almama.
en başta bu siteden indirebileceginiz kilo verme scriptini dinliyorum sürekli. aynı zamanda EFT adında bir teknik var, onu araştırıyorum dünden beri de uygulamaya başladım. EFT kilo almamıza sebep oluşturabilecek duygusal tıkanmaları temizliyor. ve bir daha ömür boyunca o kilolara ihtiyaç duymuyorsunuz. ben dün farkettim ki fazla kilolarım benim kalkanlarım, savunma mekanizmalarım, dış dünyadan gelen üzücü durumlara karşı geliştirdigim bir şey. ve bu yüzden de her ne kadar 55 kiloluk zarif bir hanım olmak istesem de, o kiloları kaybekten de korkuyormuşum. şimdi önce kendimi obezligimi kabulleniyorum ve onlarla savaşmayı bırakıyorum. çünkü gerçek düşmanımla tanıştım. kilolarımı kaybedince değişecegimden, değişince savunmasız kalacagımdan kokuyorum ve asıl düşmanım bu korku, bu korkuyu yenmeye çalışacağım işte EFT tam da bu noktada yardımcı oluyor. isterseniz önce bi araştırın EFTyi. internette videolu açıklamalar da var. bazı örneklemeli yazılar var. ulaşamazsanız yardımcı olurum inşallah.
sevgiyle kalınız...