Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2011, 04:28 PM   #7 (permalink)
cent
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok şanslısın ne güzel , Allah şansını daim etsin :)

Benim eşimin de yaptıkları var ama asla sevdiğini söylemez , evlilik ve sevgililik döneminde 1 defa duydum hepsi o :(
Ben sorarım ama beni seviyorsun di mi derim , o da sevmesem yanında işim ne der , bu da sevgi göstergesi olabilir mi? :)

bunu söylemiş daha ne desin cancazım
toplumumuzda erkeklerin nasıl yetiştirildiğini biraz düşünürsek eşlerimizin bu kadar ve bu dercede ifadesine bile razı olmalıyız diye düşünüyorum

eski evliliklerden bu güne gelen evlilikler arasında büyük gelişme var diye düşünüyorum duyguları ifade etme konusunda
tabi bu sözcükleri nasıl kullanacaağını bilemyen erkekler anca bu kadar der
bunada razı ol bence güzel demiş

biz bayanlar duygularımızı daha çok kelimelere dökerken erkekler bunu yapamaz sözler onların düşmanıdır sanki

hata söylemeye çalıştılarmıda onlar için iltifat kelimesi olan söz bizim için aaaaaaaaaaa bu nasıl sevgiyi ifade etme dememize neden oluyor dimi

neyse hayat bizim güzel yönleri daha çok ön planda tut bak eşinde kendince ifade etmiş sevgisini
fazla zorlama baya zor geliyodur seviyorum demek
evlenince gerek görmüyolar söylemeye belkide

sevgi ve saygıyla kalınız

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla