Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği gelelim gelişmelere
akraba ziyaretleri bekledim gibi beni germedi ufak tefek birkaç şey dışında pek bişey olmadı.söylenen bazı sözlere,yorumlara o gün içerisinde üzülmüştüm ama şu an için önemi yok.herşey eskisine oranla çok iyiydi.fıtık ameliyatı için gelen kişinin ameliyata ihtiyacı olmadığını söyledi doktor,bakım ve egzersiz önerdi çok sevindim onlarda dün döndüler ve asıl süpriz ilk defa annem geldi ve aramızdaki buzlar eridi. burdaki evimi hayatımı pek bi beğendi ve beni hiç eleştirmedi sadece bundan sonra ne yapacağımı sordu ve mecbur kalırsam( evi boşaltmak,işsizlik gibi sebeplerden)geri dönmeyi düşünüp düşünmediğimi sordu ben de o konu kapandı dedim geri dönüş yok dedim öyle bir durum olursa ya eve bir ev arkadaşı alırım ya da en kötü ihtimalle istanbula diğer kardeşimin yanına giderim dedim ama oralara dönmem dedim anladı ve ısrar etmedi.Nihayet aradan geçen 1 yıldan sonra beni anladığını hissettim ben onu değil ordaki yaşantıyı terketmiştim kaldı ki istese benimle de gelebilirdi ama büyükşehirlere ayak uyduramayacağı için aklına bile getirmedi çünkü ordan başka biryer bilmiyordu kardeşlerim ve ben onu anlıyorduk o yüzden kimse ısrar etmedi babamı kaybettikten sonra bizimle yaşaması için en nihayetinde o da bizi anladı daha doğrusu beni çünkü bu ısrar bana karşıydı.herşey çok güzel geçti ilk gün alışveriş yaptık
2. gün efes şirince ve meryemana 'yı gezdik,sonraki günler pazara gittik,evle ilgilendik. şimdi bunlarda ne var diyebilirsiniz ama benim annem bugüne kadar yaşadığı ilin sınırlarından çıkmamış biriydi ve uyum sağlayamacağını en azından kendini garip hissedeceğini sanıyodum nasıl anlatayım başında yazması tipik bir anadolu kadını O: ama olmadı herşey güzel geçti(ikinci defa yazıyom di mi napıyım çok mutlu oldum),müze de gezdik beraber anlamadığı şeyleri bana sordu bi de bilgi aldı. Annemdeki değişimler tam anlamıyla bir sıçrama bana bu kadar yeter zaten önemli olan beni anlaması ve beraber bişeyler yapabilmekti o da oldu fazlasıyla yoksa bu yaştan sonra entellektüel olsun,yok şöyle giysin gibi birşey değildi yani
__________________ dünden sonra yarından önce yaşam gurur umut bitince<br /><br />yaşayamadıkça özgürce mutluluklar biter...sevsende |