Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2011, 11:40 PM   #485 (permalink)
cent
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
perpendicularis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hmm ilginç.peki bunlar gerçekten yayılan dalgalar mı yoksa onlar birer simge mi yani sadece isim mi verilmiş? tmm düşünürken veya bşyler hissettiğinde elektrksel uyarılar vs oluyor ama bunlar mı dalga yayıyor? hala tam olrk anlıyamadm:S peki bunları nasıl kontrol ediyoruz dur ben brz da teta yayıyım fln die(:D) bilinçli mi kendimizi o düşünceye yöneltmemz gerekiyor? brz daha açıklarsan çok sevnrm cent:) teşekkürler...

değerli arkadaşım bu konuda sitede birçok yazı bulabilrisin
teta dalgası uykuya dalma esnasında yaşanmakta alfa ve teta dalgası duada veya imgelemede baya etkili oldunu okudum denedim
teta dalgasında bilinçli halde olurda imgeleme yaparsan daha çabuk istediğinin sana geldini inşallah şahit olursun

teta dalgası nasıl desem uykuya dalmak üzereyken bilincin açık ama sen elini kolunu kaldıramadıgın an bu dalgadasın o zaman zaten binlerce düşünce hücumundasın sen sadece başarablilirsen bu anda bilinçli imgelemel canlandırmalar yapacaksın bunu anlatmaya çalıştım

sevgi ve saygıyla kalınız

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla