Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2011, 12:10 PM   #5 (permalink)
ipekibrisim
Üsteğmen

ipekibrisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 334
154 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really nice
Standart Cevap: ipekböceginin kelebeklesmesi

günaydın sevgili günlük. inanmıyacaksın canım ama diyeti bırakalı beri daha az yiyorum. anladım ki ben baskıya gelemiyorum.
EFTye devam ediyorum. etkili olup olmadığında emin olamıyordum ama dün gece belimdeki ağrı için uyguladım. "belimdeki şiddetli ağrıya rağmen kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum" diyerek.. sonra ağrının azaldıgını gördüm ve şöyle uyguladım "geriye kalan belimdeki şiddetli ağrıya rağmen kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum" bunu bir kaç tur daha devam ettirdim. sonuç olarak şuan ağrım yok denecek kadar az. sakin bir anımda aynı seansı tekrar yaparsam belki de tamamen kaybolabilir. demek ki etkili oluyor en azından bunu anlamış oldum.
bu arada reikiye merak sardım sevgili günlük. yoksa ben maymun mu iştahlıyım? EFT vücudumuzdaki çakraların yanısıra bulunan meridyen noktalarına uygulanıyor. ama anladım ki aslolan çakralar. ahh şu çakralar. hiç bir yerde de kendi kendine çakraları açmaya dair bir uygulama bulamadım. işi paraya dökmüşler sevgili günlük. en basit uygulama için 50tl diyorlar ki bir seans zaten yeterli degil aşamaları var bu işin. ama yabancı videolarda bir sürü çakra açmalarla ilgili çalışmalar var. bizim meleketimizde neden payşılmıyor bunlar acaba?
yine buluşmak üzere sevgili günlük. geldigimde burda ol emi

seviyorum kendimi ve kendim dışındaki herşeyi