Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2011, 11:00 PM   #26 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

tekrar merhaba sevgili günlük
şu an nasıl olduğumu tam bilmiyorum..hem iyiyim hem de kötüyüm..yani hayatımda beni mutlu eden şeyler de oluyo..kötü hissettiren enerji düşüren şeyler de oluyor..bu iyi ve kötü şeylerin oranı şu an eşit yoğunlukta olsa gerek ki..iyiyim yada kötüyüm diyemiyorum..2 taraftan birisi baskın gelememiş...

ama ben yinede önce iyi gelişmelerden bahsetmek istiyorum...geçenlerde düzeltmek istediğim konularla ilgili bulduğum olumlamaları seslendirmiştim ve bir süredir dinliyordum...ve burada da okumuştum insanın kendi sesi olunca daha etkili oluyormuş diye...hakikaten bu olumlamalar telkinler gibi kulakla duyulmayan halde olmamalarına rağmen telkinlerden daha kısa sürede etkilerini gösterdiler..belki bunda kısa olumlama cümleleri seçmiş olmamın da etkisi vardır..çünkü telkinlerden biliyordum uzun telkinler bana pek yaramıyordu beynim çok yoruluyordu...erteleme ve kilo vermeyle ilgili böyle bir olumlama çalışması yapıyorum 2 haftadır...okumaya ve yazmaya özel vakit ayırmaya üşendiğim için seslendirip dinlemek yöntemi aklıma geldi...özellikle de erteleme konusunda hemen etkisini gösterdi...aylardır kuaföre gitmeyi erteliyordum ve sonunda gittim...ve inanırmısın hem de olumlamaları dinlediğim ilk gün harekete geçip gittim...sonucunda da mutlu olunca onun haricinde kafamda "yapılacak işler" olarak kuyrukta bekleyen birtakım işlere karşı da bana heves geldi ve aklıma geleni yapıp bitirdim ve zihnimden epey yük kalktı...artık yapılacak iş olarak birşey varsa aklıma geldiği an..eğer o an yapmam mümkün birşeyse hemen yapıyorum....mesela hayatımdan buna dair en son örnek olabilecek şeyi söyleyeyim..bir süredir evdeki musluklardan akan sularda suyu ısıtma soğutma olayında anormallik bozukluk vardı ve biz tamirci çağırmak onarttırmak için önce aybaşını beklemeyi kararlaştırmıştık ama dün haftasonu olmasına rağmen tamircileri aradık ve pazartesi için gün aldık...pazartesiyi yada aybaşını bekleseydik o kadar gün daha bu dertle uğraşacaktık....elimizi bile korkarak yıkar olmuştuk :) yarın inşallah artık öyle bir sorunumuz da kalmıyacak :) bu ufak mucizeler erteleme olumlamalarımın mucizesi oldu...kilo verme konusunda ise daha kilo veremedim ancak spora karşı daha istekli oldum ve iştahımda azalma oldu..daha da iyisi artık herhangi birşey yerken daha seçici davranmaya başladım..ve yemeden önce düşünmeye başladım..acaba bu yiyeceğim şeyin vucuduma faydası mı olacak zararı mı ? diye....ileride başka düzeltmek istediğim konularla ilgili de olumlama seslendirip dinleme yöntemini yapacağım :)

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla