Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2011, 12:50 AM   #6 (permalink)
silgiler

Tesekkür: 11
12 Mesajinıza toplam 53 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
silgiler is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bu ben miyim?

herkese çoook teşekkür ederim, sizleri şahsen tanımasam bile bu siteyle tanıştığımdan beri arkamda kocaman bir ordu olduğunu biliyorum ve hep desteğinizi yanımda hissediyorum.

Bugün iiş görüşmesine gittim. Normalde her gün orada olan müdür bugün orada yoktu ve akşama doğru geleceğini söylediler. eskiden olsa işte yine olumsuzlukları çektim derdim ama öyle demedim. Müdürün gelmesini bekledim. hiç üzerime alınmadım. Hatta arkadaşım ne kadar şansız olduğumu söyledi, ben de dedim: 'vardır bunda da bir hayır.' bu bekleme sürecinde çalışma ortamını tanıma fırsatım oldu. Çok sevdim çok tatlı insanlarla tanıştım. Hiç gerilmedim ve hiç yüzümü asmadım. Sonra müdür geldi konuştuk. Benim için her şey çok olumluydu. Sanırım onun içinde öyle; bakalım ne olacak bekliyoruz. Şunu aştığımı far ettim, hayatta kötü olan her şeyden ben sorumlu değilim bilimci yerleşmiş artık. Olumsuz cümleler kurmuyorum. Yani nasıl anlatsam kabul ettim, kendimi ve barıştım. Şimdi bakıyorum da önceden değiştiremem diye düşündüğüm ne kadar çok şeyi değiştirmeye başlamışım. Bunlarda sizlerin katkısı o kadar fazla ki...

Bu arada ayın 25'de Abdullah Bey ile çekirdek inanç bulma çalışması yapacağız. Heyecanla onu beklemekteyim, bakalım ne olacak. Sonuçları size bildiririm.

Sizleri çok seviyorum:DDD
silgiler isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla