Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
nacizane tavsiyem çok zor durumda kalmadığınız müddetce bir koşulla uyumayı sağlamamanız..bunun yerine neden uyuyamadığınızı , uyuyamadığınız zaman neler düşündüğünüzü ve ilk kez ne zaman uyuyamadığınızı düşünerek bu soruna daha real yaklaşabilirsiniz.evet uyuyamamak yaşam kalitenizi düşüreceğinden uyku ilaçları zor durumlarda alınmalı ama çözüm bulamazsanız ilaç bağımlısı olmamanız içten değil.ilaç bağımlılık yaptığı için değil uykunuzu bir koşula bağladığınız için.uyku bize verilen en güzel armağanlardan biri..hepimize yeniden güzel doğuşlar.. |
gerçekten çok doğru.sonuçta herşey insanın kendi benliğinde biter.ne varki bazen yardım gerekebiliyor.nasılki zor durumlarda doktorumuzdan yardım alıyorsak o şekildede hepimizin aciz kaldığım durumlar oluyor.aslında tavsiyem bir ilaç değil.tamamen bitkisel olan bu yöntem bize son derece faydalı bir destem sağıyor.arkadaşın sorusuna gelince kesinlikle kaliteli bir uyku sağlıyor ve zinde kalkıyorum.tembellik ve uyuşukluk gibi hisler vermiyor.sadece doğal uyku sağlıyor.düzmantık gidecek olursak bir parçası olduğumuz doğadan yine bir parça yardım alıyoruz.benimki bir tavsiye.umarım faydalı olur