Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2011, 02:49 PM   #29 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

merhaba sevgili günlük..
nedense son birkaç gündür kendimi çok çirkin hissediyorum...belki de günlük bakımlarımı aksatmamın etkisi vardır...güzel söz duyabilmek için birkaç kişinin ağzını yokladım ancak tepkisiz kaldılar...ben demekki beğenilen birisi değilim..önceki söylenenler de ben kendimi iyi hissedeyim diye söylenmiş...bu konu beni çok etkiliyor...kendimi çirkin ve beğenilmeyen hissettiğimde dünya başıma yıkılıyor...şu an o durumdayım tam
ama yok...oturup da bunları düşünerek kendimi harap edip vaktimi ziyan etmeyeceğim...mademki çirkin ve bakımsız olmayı kendime dert ediyorum o zaman bende şimdi hemen bakım malzemelerimi ve kremlerimi çıkaracağım ve kendime bakım yapacağım..artık elimden ne gelirse manikür pedikür falan..hiç değilse oturup da bunları düşünmemi engeller çok mükemmel sonuç alamasam da....depresyon telkinini de açtım..şimdi kendime bakım yapmaya gidiyorum günlük...görüşürüz...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla