Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2011, 04:58 AM   #3 (permalink)
chnchn
Teğmen

chnchn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
17 Mesajinıza toplam 102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
chnchn will become famous soon enoughchnchn will become famous soon enough
Standart Cevap: Darwin’in 200. doğum yılında kendi ağzından itiraflar

Kitaptan bazı bölümler cımbızla çekilip alınmış gibi geliyor.Objektif bir değerlendirme için metnin tamamını okumak lazım.En basitinden 23 numaralı alıntıyı inceleyelim:

Alıntı:
Bazı bölümlerine hayranlık duydum. Bazı bölümlerine ise karnım ağrıyana kadar güldüm. Okuduğum diğer bölümler bana büyük bir acı verdi. Çünkü bunların tamamen yanlış ve zarar verici olduklarını düşünüyorum. Çıkardığın sonuçların büyük bir bölümü, bazı tahminlere dayanıyor. Doğal seleksiyonu, seçici bir organ tarafından bilinçli olarak yapılmış birşey gibi yazmışsın.23
bunu Darwin mi yazmış yoksa başka birisi Darwin e mi yazmış?Eğer Darwin e yazılmışsa bu cümle ne gibi bir itiraf içermekte?

Sonuçta ahmetsecer nickiyle çoğu forumda paylaştığın bu yazının yazarı evrim karşıtı olarak biliniyor.Çalışmalarının ne kadar bilimsel olabileceğini bilemem.Eğer yaratılış atlası adlı kitapta yaptığı gibi fosil örneği diye plastik balık yemi koyuyorsa , işte ben buna gülerim arkadaş :)

Ufak bir araştıma sonucu Richard Dawkins in yaratılış atlasında bulunan balık yemi gibi hataları deşifre eden videoları izleyebilirsiniz.
en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
ben artık şarkı dinlemek değil,
şarkı söylemek istiyorum

Nazım Hikmet Ran
chnchn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla