Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2011, 04:16 PM   #72 (permalink)
topalsolucan
Teğmen

topalsolucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 152
112 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
topalsolucan will become famous soon enoughtopalsolucan will become famous soon enough
Standart Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum

lütfen bu boşanma olayını çok iyi düşünün ve sağlam bir karar verin boşanmak sizi belki rahatlatır eşinizide bi süre üzer sonra yaşamı düzene girer ama kızınızda hiç tahmin etmeyeceğiniz kadar büyük bir etki yaratır bunun benzeri olaylara maruz kalmış biri olarak yazıyorum bunları...anne baba eksikliği ne demek çok iyi bilirm yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım herkesin yorumunuda okudum ve 2.kez yaşadım sanki geçmişimde olanları ve halen yaşamakta olduklarımı... siz ne kadar iyi bir baba olursanız olun eşiniz ne kadar iyi bir anne olursa olsun çocuğunuzun gözünde hep eksik kalacağınızı unutmayın lütfen!!! ona her aile gördüğünde acı çektirmeyin,evlilik öyle zor öyle önemli bişeydir ki evlenmeden önce bu yüzden çooooookkk iyi düşünülmeli şu yaşadığınız noktaya gelmemesi için...

eğer haddimi aştığım noktalar olduysa şimdiden çok özür dilerim:(
topalsolucan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla