24-02-2011, 11:43 PM
|
#10 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: cekim yasasi ve imgeleme Alıntı: theodora Nickli Üyeden Alıntı
sevgili cent
yazdıklarını uygulayacağım.çok teşekkür ederim.
son aylarda yaşadığım bir sürü olumsuz olaylar bende bunu yarattı diye düşünüyorum ama diğer tarafta istediğim şeyler olduğunda da sevinç hissetmiyorum,bir yerde okumuştum farkındalık çalışmaları yapanlarda bu tür şeyler olurmuş ama geçiciymiş.neyse ben dediklerini bu akşam hemen yapacağım tekrar çok teşekkür ederim
sevgiyle | merhabalar olumlamalar yapın bunları midmaster programına aktarın siz bilgisayar başındayken kullanın etkisini görürsünüz bir kaç olumla yazamak gerekiirse mutluyum mutluluğum günden güne artığını görüyorum sevinç mutluluk her an benimle içimdeki sevinci yansıtmam çok kolay gibi sevinç yaşamadınızı söylediniz için ör verdim sitede bir çok olumlamalar var kendinize uygun olanları kendinizce ayarlayın olumlama yazamyı bilmiyorsanız var olanları inceleyiniz ve ona göre kullanınız uygulamanızda sonuçları yanı başınızda görüp yaşamanız dileğiyle sevgi ve saygıyla kalınz
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
| |