Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2011, 08:33 AM   #34 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

Günaydın sevgili günlük..Günaydın arkadaşlarım
Bugün kendimi çok iyi hissediyorum...Sabahın 6 sında kalktım...ve şunu anladım..gerçekten de biraz yanlız kalmaya ve sessizliğe ihtiyacım varmış...şehrin gürültüsü başlamadan o saatte evde istediğini yapabilmek istediğini düşünebilmek ve zihninin açık olması süper birşey...beynime çok faydası olduğunu hissediyorum gerçekten...Gücün ve kumandanın bende olduğunu daha çok hissediyorum..

ben de bu sessiz sakin ortamdan faydalandım ve düşünüp taşınıp hayattan neler istediğime dair bir liste çıkardım...tabi ki eksiklerim vardır ama aklıma geldiği kadar çıkardım...unutulanların da belki bu listedekiler tamamlandıktan sonra yapılacak şeyler olması yüzünden olabilir...
Gelelim Hayattan neler istediğime...

İSTEK LİSTEM

- insanların beni gördüklerinde, biryere girdiğimde mutsuz olmaları, sıkılmaları, dikkate almamaları ve "amaaaaaannn nerden geldi bu şimdi" tarzı tavırlar göstermemeleri...onun yerine gözlerinin parlaması, enerjilerin yükselmesini ve beni gördüklerinde mutlu olmalarını ve gülümsemelerini görmek istiyorum...istenen ve beklenen birisi olduğumu hissetmek istiyorum
insanların yanımda durmasından bulunmasından mutlu oldukları birisi olmak istiyorum...

- insanların beni sadece dert anlatacakları ve sıkcı konuları konuşabilecek birisi olarak düşünmelerini değil...daha özel ve daha eğlenceli konuları da konuşulabilecek biri olarak görmelerini ve bu tarz sohbetlere da layık görmelerini istiyorum...

- oturduğum mahallede daha çok sosyal, eğlence ve alışveriş imkanlarının artması ve bunların benim de faydalanabileceğim şeyler olmasını istiyorum

- sağlıklı olmak istiyorum

- fit görünmek istiyorum

- güzel giyimli olmak istiyorum ve bunu sağlamak için doğru parçaları kolayca bulmak ve dahası onları elde edebilmek istiyorum..doğru seçimler yapmak istiyorum ve elde ettiklerimden memnun kalmak istiyorum

- daha çok para, imkan ve bolluk istiyorum

- mezun olmak ve diploma sahibi olmak istiyorum

- kendim hakkında daha az düşünüp endişelenmek ve etrafta olan bitene karşı daha ilgili ve meraklı olmak istiyorum..güncel olayları geri kalmamak için değil..doğallıkla ve gerçekten ilgili ve istekli olarak takip etmek istiyorum..
hayatın merkezinde kalmak istiyorum

- belli bir seviyede genel kültüre sahip olmak istiyorum

- beni mutlu eden ve yapmakta zorlamaacak bir hobi sahibi olmak ve bunu iyi bir şekilde yapmak istiyorum..

- güçlü bir hafıza istiyorum..kötü anıları da hatırlıyor olsam acı çekmemek istiyorum...ama acı çekmemek adına hafızamın bunları silmesini istemiyorum..çünkü onlardan çıkarmam gereken dersleri kaçırmak istemiyorum...

-ağzı laf yapabilen, sıkıcı olmayan, sohbet yeteneği gelişmiş biri olmak istiyorum...nötr ve yoksayılan biri olmak istemiyorum

- karşı cinsten birisiyle karşılaştığımda hele de bu kişi akranımsa ve iyi görünümlü biriyse bile sakin ve rahat olmak istiyorum

- diğer insanlara bağımlı olmamak istiyorum...onları daha az önemsemek istiyorum

- kararlarından pişman olmayan verdiği kararın doğru olduğunu düşünen ve emin olan...ama yanlış karar da versem bir aksilik pürüz de çıksa kendi rehberliğine olan inancı yıkılmayan biri olmak istiyorum

- daha dominant olmak ve daha fazla saygı görmek..daha az eleştirilmek istiyorum..

- daha önce gitmediğim yerlere gitmek zorunda kaldığımda endişeye kapılmamak istiyorum

- topluluk içinde tek başına duruyor da olsam kendimi güçlü hissetmeye devam etmek istiyorum

- aniden karşıma çıkan gelişmeler esnasında paniğe kapılmamak ve sakin düşünebilmek istiyorum

- kendimi ifade edebilmek istiyorum ve belli bir tarzımın olduğunu ve belli bir kategorim olduğunu hissettirmek istiyorum.

- sevgiye doymuş ve sevgi açlığı çekmeyen biriisi olmak istiyorum

- karşıma çıkan seçenekler karşısında seçenekleri daha hızlı değerlendirebilen ve daha çabuk karar veren birisi olmak ve doğru karar vermek istiyorum..aklımın diğer seçeneklerde kalmaması istiyorum..

- her konuda görüş sahibi olabilmek nötr kalmamak ve kendi kriterlerime sahip olmak istiyorum

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla