Konu: olumsuzlama
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2011, 02:29 PM   #4 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: olumsuzlama

Alıntı:
iyiyimutluyum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olumlamalardan benim gibi verim alamayanlar var ise olumsuzlamayı öneririm.ben başkalarının düşüncelerine çok önem veriyordum..yaptiğim olumlamalar şunlardı:ben düşüncelerimi önemserim,düşüncelerimi ben seçerim.düşüncelerimin efendisi benim gibi...bunlar ben de yaramadı hatta huzursuzluk yaratıyordu.
şimdi; ben başkalarının düşüncelerini önemsiyorum
başkası ne der?
benim düşüncelerim önemsiz .....vs bunları bilinçli olarak tekrarladığımda bir süre sonra kim ne derse desin benim için önemli değil,aman ne diyorsa desin gibi düşünmeye başlıyorum.hatta eft yle yapıldığında çok daha güzel sonuçlar alınıyor..yani duyarsızlaşma oluşuyor..

Benim de buna benzer bir deneyimimim var, onu paylaşmak istiyorum
Hayatımı derinden etkileyen bir sorunum vardı, onunla ilgili olumlamalar hazırladım ve yapmaya başladım ama sadece olumlama yaparak sorunun özüne inemediğim için, fazla bir ilerleme kaydedemedim. Sonra EFT ile birlikte sorunum ile ilgili hissettiğim tüm duyguları ve hatta bilinçaltıma attığım düşünceleri bile açığa çıkardığımı fark ettim, farkındalık arttıkça sorunumdan daha az rahatsız olmaya başladım ve zamanla da yavaş yavaş o sorunumdan sıyrılmaya başladığımı gördüm.
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla