Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2011, 03:50 PM   #86 (permalink)
toprak_mf

toprak_mf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprak_mf is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: Ynt: AĞLAMA İSTEĞİ

Alıntı:
Resureksiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benimde çok ağlayasım var , kendi kendime ağlamak istiyorum sürekli, ailemin yanında ağlayamıyorum hem utanıyorum, hem de moralim bozuk sanacaklar üstüme gelecekler neyin var diye. oysa ki yıkandığımı hissediyorum göz yaşlarımla, iyiyim ben hem de çok iyiyim günden güne iyi.

şöyle ağlasam bi içimde ki insana özgü kötülüklerden arınsam

selam Resureksiyon ; bu dediğin durumla bende karşı karşıyayım. şuan şunları yazarken bile belli belirsiz duygulanıyorum.bende senin gibi ağlayıp kurtulmak istiyorum bunu birkere gerçekleştire bildim. ama yemin ederim tam 2 saat ağladım öyle bir ağlamak geliyor ki özellikle bir suçluluk psikolojisindeyken. ama tam bir hafta huşu içindeydim. kalbimde sürekli manevi bir hava böyle kalbimden dualar ediyordum bunu 4 gün boyunca kimseye söylemedim taki söyledim etkisi azaldı böyle tüm maneviyat gitti çok uğraştım bir daha o anki duruluğu yakalayamadım :( ve birde hayal kurduğumda çok ağlayasım geliyo gözlerim felan doluyo özellikle hayatımın aşkını bulduğum ve onunla mutlu olduğum anları düşündükçe . bence bu ağlamaların nedeni eksiklikten oluyor sende ne eksikse onu hayal ediyorsun ve onda duyguların harekete geçiyor. bence ailenin ne diyeceğini umursama onlar evde yokken git odana yak bi tane mum güzel birney müziği hafif bir loşluk ondan sonra koy ver gitsin onlar gelene kadar ağla sonra derin bir nefes al ve o mumu söndür ! vesselam.... umarım rahatlarsın iyi bir hayat dileğiyle...
toprak_mf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla